Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

Friskmeldt” pipe på 1-2-3

– Skal du tilkople ny peis eller ovn, eller har du sett skader på pipen? Da bør du ringe Varmefag eller feieren for en sjekk. Å kjøpe en ny peis til en pipe som ikke fungerer, er som å kjøpe ny bil med utslitt motor, sier ­Anders Evensen, fagansvarlig hos ­Varmefag Halden.

– En pipe som er defekt vil ofte gi dårlig trekk. Dermed vil du få problemer med å få fyr og fyre riktig, fortsetter den erfarne montøren. Han har utført en rekke pipe­rehabiliteringer for fornøyde kunder.

Støver ikke ned huset
– Piperehabilitering utføres på en sikker og enkel måte av fagpersoner, og er langt billigere og mer renslig enn å bygge ny pipe. Varmefag leverer et velutprøvd og komplett system i høyeste kvalitet fra Helmin. Alle deler er produsert i solid rustfritt stål med lang holdbarhet, sier Evensen.

 

Smart å sjekke nå
Det kan være smart å sjekke pipen nå, slik at en evnt rehabilitering kan tas før fyringssesongen setter inn. Kontakt derfor din nærmeste Varmefagbutikk eller feieren nå, dersom du er usikker på om pipa fortsatt holder mål, avslutter Evensen.

 

Artikkelbilder

– I løpet av 1-2 dager kan du få nytt piperør som gir trygg fyring og god trekk.
Det meste kan gjøres fra utsiden uten å støve ned ­boligen, sier fagansvarlig
Anders Evensen hos Varmefag Halden.

 

Artikkelbilder

Problemfri og god fyring med ”frisk” pipe.
Peiser og ovner trenger en pipe med god funksjon for at du
skal få full utnyttelse av den. Få derfor pipen sjekket dersom
du har kjøpt ny peis eller opplever dårlig trekk.Del på Facebook