Brunner BSK 01 - 57/52/52 peisinnsats med omramming Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr64 710,-
A
  • Lekker hjørne elementpeis
  • Velg sving- eller hevedør
  • Omrammingen kan males i ønsket farge

Lekker elementpeis med hjørneløsning høyrevendt og hevedør. Stort innsyn til flammene gjennom glasset som måler H57xB52xD52 cm. Hevedøren gjør at du kan velge om du vil fyre med lukket dør, eller som åpen peis. Leveres med todelt glass. Ubrutt glass kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Hvorfor velge Brunner? Se alle de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Må males
Vekt (kg): 622
Høyde (mm): 1902
Dybde (mm): 800
Bredde (mm): 800
Vedlengde (cm): 33
Glassmål HxBxD: 570x520x520
Energimerke: A

Nedlastbare dokumenter