Brunner panorama 57/40/85/40 bred ramme Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr81 600,-
Delbetaling /mnd.*
  • Lekker panorama peisinnsats
  • Ubrutt glass på tre kanter
  • Ubrutt glass på tre kanter

Imponerende panorama peis med hevedør og et enormt innsyn til flammene fra alle kanter av rommet. Med hevedøren kan du velge om du vil fyre med lukket dør eller som åpen peis. Glassmål: H57xB85xD40 cm.

Brunners panorama peisinnsatser er et imponerende skue med ubrutt glass på tre kanter. Innsatsen har hevedør og et stort innsyn til flammene, uansett hvor du befinner deg i rommet. Panorama innsatsene finnes i mange ulike størrelser, slik at det er lett å finne den som passer nettopp for din bolig.

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

* Velg avbetaling: /mnd i 36 mnd. Kredittkjøpspris: . Les mer om kredittkjøp

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 302
Høyde (mm): 1364
Dybde (mm): 795
Bredde (mm): 1063
Effekt nominell (kW): 13