Brunner svevende panorama 51/50/50/50 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr126 870,-
  • Svevende panorama peisinnsats
  • Glass på tre kanter
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør

Unik konstruksjon gjør peisen svevende!

Vil du ha en peis som ser lett ut, som ikke berører gulvet og gir en sjenerøst innsyn til bålet? Da bør du se nærmere på de svevende panoramapeisene fra Brunner. Den uhindrede utsikten til levende, knitrende flammer fra tre kanter er en opplevelse. Enten det er fra kjøkkenet, spisestuen eller stuen er disse peisene et blikkfang og skaper lun og varm atmosfære.

I motsetning til konvensjonelle ildsteder kan ikke dette uvanlige designet bygges fra grunnen av, men må festes i en rammekonstruksjon av stål. Denne tåler hele den statiske belastningen uten at peisinnsatsen gir etter eller at det oppstår sprekker i omrammingen. Fordi dette vanligvis krever komplekse individuelle løsninger fra en stålarbeider, har utvalgte BRUNNER panoramapeiser allerede integrert denne bærekonstruksjonen - dette fungerer som grunnlaget for den svevende strukturen. En tilpasningsbar bæreenhet gjør en vanlig panoramapeis til et svevende blikkfang.

Denne modellen finnes også som tradisjonell peisinnsats

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 1244
Dybde (mm): 878
Bredde (mm): 713
Effekt nominell (kW): 13
Glassmål HxBxD: 400x505x478
Energimerke: A+