[Store name]

Vår base er i "kniplingsbyen" Drøbak. Å være her gir oss mange fordeler geografisk. Til Drøbak er det litt forenklet sagt en halvtime fra Oslo, Drammen og Moss, Horten, Gjerdrum eller Hønefoss. En glimrende beliggenhet i en hyggelig bitteliten by med mange gallerier, kafeer, Oscarsborg og hele Norges Julehus. Av og til har vi julebord i juli! Vi har lykkes i å bli en av landets fyldigste og største peisforhandlere, med ca.120 ulike modeller utstilt. Hos oss vil du finne det største utvalget i kakkelovner, kleberstensovner, danske, svenske og norske designovner. Men også elementpeiser, håndmurte gruer, peisinnsatser og enkle små vedovner.

Håndtverksavdelingen

Hjertebarnet. Kjernen i alt vi gjør og tenker. Vi er ikke så mange, skal heller ikke bli så mange flere. Vi er alle slags karakterer, men har en ting felles; samvittighet for det vi leverer. Kunnskap er viktig, like viktig som at vi vet at vi lever mye av vårt liv i andres hjem. Vi vet også at vi må ta vare på hjemmet ditt når vi oppholder oss der. Dialog mellom utførende håndverker og kunde er en viktig forutsetning for et godt resultat. Enten du skal ha en rimelig liten vedovn til hytta eller en påkostet stor peis eller kakkelovn.
 

Generelt om Kakkel & Peis Spesialisten AS

Murmester nr. 016999. Ansatte murere, murmestere, kakkelovnsmakere, montører. Godkjent opplæringsbedrift i murerfaget. Sentalgodkjent (BE-godkjenning) for utførelse og kontroll av alle typer ildsteder og skorstener over hele Norge. Skorstensrehabilitering. Medlem av Varmefag, riksdekkende leverandør av kakkelovner og andre ildsteder. 

I butikken vår møter du disse hyggelige folkene:


Janne Varmefag
[Person name]
[Person name]

Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-15

 64 93 47 50
Dyrløkkveien 2, 1440 Drøbak
drobak@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart