Varmefag Drammen

En smoker virkelig matentusiastenes drømmegrill! Med denne kan du lage nær sagt all slags mat. Den fyres med trepellets og lar deg grille, røyke, braisere, bake, steke og BBQ maten!

Nå kan du teste en smoker fra oss. Smokeren er hendig plassert på henger, så alt du trenger å gjøre er å møte opp med bil med hengerfeste og ta den med deg.

Du kan enten låne smokeren 3 hverdager eller en helg. Da har du god tid til å teste ut forskjellige teknikker og matretter. Hva med å invitere gjester på smoker-testing? Vil du vite mer om hva en smoker er kan du lese denne saken.

Når du er ferdig ruller du grillen tilbake på hengeren og leverer den tilbake til oss. Vi tar oss av vask og rengjøring. Stort enklere blir det ikke. (Har du ikke bil med hengerfeste kan du høre med oss om levering mot et tillegg)

Smokeren står klar på hengeren når du kommer og henter den

Pit Boss Pro series 1600 pelletsgrill og røykeovn

Møt Pit Boss® Pro Series 1600 Wood Pellets Grill, Pit Boss sin største trepelletsgrill til nå. Utstyrt med Wi-Fi og Bluetooth teknologi, kan du bruke Pit Boss®SmokeiT™-appen til å kontrollere temperaturinnstillinger, monitorer grillens kjøttprober og mye mer fra telefonen din, slik at du kan bruke mer tid med venner og familie uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten. Det beste med en Pit Boss® 1600 Pro Series Pellets Grill er at hvem som helst kan bli grillmester.

Les mer om produktet

Lån henger og test smoker i 2 dager eller en helg for 500,-

(Denne prisen inkluderer handling og rengjøring av grillen etter bruk)

Depositum 3000,- Denne summen blir tilbakebetalt når henger/grill er levert tilbake i samme stand som ved hentetidspunkt.

Du er selv ansvarlig for innkjøp av forbruksmateriell som f.eks hardtrepellets. Her har vi en rekke spennende aromaer du kan velge mellom.

Betingelser:

Lånevilkårene omfatter utlån av Pit Boss Pro series 1600 Smoker.

Smokeren og henger tilhører Drammen Varmeteknikk AS og skal ikke på noen måte overdras til andre. Lånetaker kan ikke ta ut pant eller leie/låne smokeren videre.

Smokeren og henger skal brukes på en forsvarlig måte, og skader/ forringelse som oppstår i låneperioden/i lånetaker besittelse, erstattes av lånetaker.

Smokeren er ikke forsikret av Drammen Varmeteknikk AS i utlånsperioden, og lånetaker er ansvarlig for enhver type tap/mangler av utstyret.

Lånetaker må betale kr. 500,- for rengjøring og handeling ved utlevering.

Lånetaker plikter å betale depositum på kr. 3 000,- ved utlevering. Dette vil bli tilbakebetalt ved tilbakelevering så sant smokeren og hengeren er i tilsvarende stand som ved utlevering.

Lånetaker må selv stå for forbruksvarer som hardtrepellets for å ta i bruk smokeren.

Låneperioden er bindende, og lånetaker er ansvarlig for at smokeren og hengeren blir levert i tide. Ved for sen tilbakelevering beregnes leie.

Lånetaker har besiktiget smokeren og henger ved henting/ levering og funnet dette i fullgod stand.

Drammen Varmeteknikk AS skal underrette lånetaker om evt. skader/ mangler ved utstyret innen 5 dager etter tilbakelevering.

Hvis lånetaker mener at utstyret av en eller annen grunn ikke fungerer tilfredsstillende, plikter lånetaker å gi beskjed om dette umiddelbart via tlf. 958 19 958.

Lånetaker må selv sette seg inn i hvordan smokeren fungerer via bruksanvisningen som medfølger.

Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-14

Vi har sommerstengt
i uke 27, 28, 29 og 30
(4. - 31. juli)

I denne perioden, ring 958 19 958
for test av smoker

 994 11 010

Varmefag Drammen
Drammen Varmeteknikk AS
Strandveien 2B, 3050 Mjøndalen
drammen@varmefag.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Bestill befaring
Se større kart