Varmefag Lier

Her finner du Varmefag Drammen

Varmefag Lier åpnet i juni 2019. På eiersiden har vi mer enn 100 års erfaring i ovns- og fyringsbransjen innen salg, restaurering, vedlikehold og montering av peiser, ovner, piper og varmepumper. Bedriften innehar også to mesterbrev i feierfaget samt sertifiseringer av montører fra Norsk Brannvernforening. Bedriften er godkjent for søknadspliktig arbeid, og er godkjent som gassmontører.

Vi tilbyr salg av og montering vedovn, peis, gasspeis, varmepumpe, stålpipe, rehabiliteringssystemer og salg av utekjøkken og diverse ovns-/fyringsartikler og tilbehør.

Varmefag Lier fører de mest anerkjente merkene på markedet som Contura, Hwam, Rais, Brunner, Norsk Kleber og TermaTech. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Hos oss vil du møte ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp så enkelt og trygt som mulig. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos Varmefag Lier.

Velkommen til oss!


Åpningstider:
Hverdager: 10-17
Torsdag: 10-18
Lørdag: 10-14

 994 11 013

Varmefag Lier
Vestre Kjennervei 1,
3420 Lierskogen

lier@varmefag.no

Kontakt oss

Vi tilbyr også befaring

Les mer om befaring
Se større kart Gå til butikken i Drammen