Varmefag Røros

Røros Flis AS ble etablert i 2011 og har pr. dato 7 ansatte. Vi har distriktets største utvalg i ovner, peiser, varmepumper og tilbehør. Vi er spesialister på varmeprodukter. Distriktets eneste "spesialist" på flis, naturstein og tilbehør. Montering av ildsted, flislegging og salg av fliser, tilbehør og verktøy.

I butikken vår i Tollef Bredals vei 7 på Røros har vi et meget stort og variert utvalg av ildsteder, peiser, tilbehør til montering av alle typer ildsted. Vi har kompetanse på varme og kan veilede deg med tanke på hva du bør gjøre for å få best utnyttelse av deres ildsted. Vi har et stort utvalg av fliser, badeprodukter, naturstein, samt et bredt utvalg i tilbehør og verktøy for flisprosjekter.

Våre sertifiserte varmemontører står for en forskriftsbestemt monteringen av deres ildsted. Vi monterer pipe, brannmur eller evt står for pipe rehabilitering. Vi utfører alle typer flislegging som f.eks.; bad og andre våtrom, kjøkken, entré og stue, brannmurer, utplasser og sosiale plasser.

Våre montører har mange års erfaring og kompetanse.

 

 

Åpningstider:
Hverdager: 9-16
Lørdag: 9-14

 901 20 375

Varmefag Røros
Røros Flis AS
Tollef Bredalsvei 7, 7374 Røros
roros@varmefag.no

Kontakt oss
Se større kart