Contura 54 støpejernsovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr18 500,-
  • Moderne støpejernsovn
  • Hele sider
  • Justerbare føtter

Contura 54 er en moderne støpejernsovn med hele sider og justerbare føtter for stabilitet på alle underlag. Avtagbart håndtak.

Støpejern er et formbart, kraftig og vakkert materiale som har blitt brukt til mange formål gjennom historien. Det som skal være skikkelig stabilt, sterkt og tungt, produseres i støpejern. Dette er tradisjonen bak Conturas tøffe og moderne støpejernsovner.

Støpejernsovnene i Contura 50-serien er verdens første svanemerkede støpejernsovn med innebygd høyteknologi. Den harmoniske og tidløse designen gjør ovnen lett å plassere i ulike miljøer. Med et effektintervall på 3-7 kW har du mulighet til å fyre på lav effekt for å kunne holde en jevn og behagelig varme i rommet over lengre tid. Ovnene har høy kapasitet og kan varme opptil ca. 120 m2 ved gunstige forhold.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 149
Høyde (mm): 825
Dybde (mm): 455
Bredde (mm): 550
Vedlengde (cm): 35
Effekt min (kW): 3
Effekt maks (kW): 7
Virkningsgrad (%): 81
Energimerke: A

Ofte kjøpt sammen med