Contura 620T Style svart peisovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr49 900,-
Billigste variant: kr49 900,-
Produktet kommer i flere farger:
Produktet kommer i flere varianter:
  • Flott peisovn med klebersteinskappe
  • Mulighet for varmemagasin
  • Mange tilvalgsmuligheter

Den populære Contura 600-serien har nå fått en oppgradering med nytt design og mange nye funksjoner. Contura 620T Style har omramming i kleberstein. Velger du frontdeksel over brennkammeret har du muilghet til å velge varmemagasin og dermed få enda mer varme. Brennkammeret har fått en ny, penere og mer strømlinjeformet utforming som gjør at varmen som stråler ut fra ovnen får en jevnere spredning. Peisovnen er utstyrt med et diskret håndtak som ikke blir varmt under fyring.Peisovnen har en flott forbrenning og det finnes mange tilvalg. Velg åpent vedrom eller dør, frontdeksel eller varmehylle over døren samt tilbehør som varmemagasin, kokeplate og vifte. Peisovnen er også utstyrt med topp moderne funskjoner som automatisk start, boost-funksjon og stille askeskuff.


ASF Automatic Start function
Er en funksjon som automatisk regulerer opptenningsluften gjennom risten. Det innebærer at døren kan lukkes samtidig som opptenningsilden tennes, og ovnen blir dermed helt uavhengig av romluften. Og selvsagt er det betryggende ikke å måtte gå fra ovnen med åpen dør under pptenning. Også perfekt i moderne hus med undertrykk.

RBF Refueling Boost Function
Med boost-funksjonen kan du ”redde” en glo som nesten har sloknet. Du åpner bare venstre håndtak, så kommer det inn ny oksygen fra undersiden og får fart i gloen, slik at du kan antenne ny ved. Etter en kort stund kan du igjen nyte deilig ild og varme.

SSA Silent Sliding Ashtray
Contura 600 Style har utformet en ny askeskuff som glir stille og mykt ved tømming, takket være design og dempefunksjon.

Ønsker du veiledning til å finne Contura peisen som passer best i ditt hjem? Test ovnsvelgeren til Contura.  

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Contura 610 Style svart
Fra kr39 500,-
Contura 610AG Style
Fra kr46 500,-
Contura 620 Style
Fra kr43 500,-
Contura 690 Style svart
Fra kr44 900,-
Contura 690T Style svart
Fra kr53 900,-
Contura 690AG Style
Fra kr50 900,-

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 270
Høyde (mm): 1290
Dybde (mm): 515
Bredde (mm): 580
Vedlengde (cm): 36
Effekt min (kW): 3
Effekt maks (kW): 9
Virkningsgrad (%): 82
Røykuttak: Topp, bak
Energimerke: A+