HWAM 7150 klebersteinsovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr48 745,-
Billigste variant: kr48 745,-
Produktet kommer i flere varianter:
  • Elegant klebersteinsovn
  • Stor varmekapasitet
  • Velg mellom glass- og støpejernsdør

HWAM 7150 peisovn med varmelagring er en elegant varmesøyle med stor varmekapasitet. Den runde klebersteinsovnen er kledd med stein fra topp til tå, og hele veien rundt. Steinene tar opp varmen fra ovnen, deretter avgis varmen langsomt igjen og fyller rommet med en behagelig varme.

HWAM 7150c peisovn er i utstyrt med et varmemagasin som du kan legge varmelagringsstein i. På den måten øker du varmelagringskapasiteten og forlenger varmeavgivelsen til rommet enda mer. Med HWAM 7150c kan du derfor nyte varmen fra ovnen din – også lenge etter at ilden er gått ut.

Uttrekksskuffen under brennkammeret er kledd med stein. I denne er det plass til f.eks. hansker og peistilbehør. Som en praktisk detalj er ovnen utstyrt med rist og et lokk til askeskuffen slik at asken ikke virvler opp i rommet når den skal bæres ut.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Grå
Vekt (kg): 462
Høyde (mm): 1513
Dybde (mm): 560
Bredde (mm): 560
Effekt nominell (kW): 5.5
Effekt min (kW): 2
Effekt maks (kW): 7
Virkningsgrad (%): 80.9
Energimerke: A+