Varmefag og koronasituasjonen

 

 

”Vi kan oppfylle peisdrømmen på en trygg måte i en utfordrende tid.
Hjemmebefaring med facetime er et av tiltakene”


Sindre Baardson, kjedeleder Varmefag

Har du planer om å kjøpe deg ny peis eller ovn denne våren, men er usikker på hvordan du skal få til det i denne utfordrende tiden? Da skal du vite at vi tar korona-situasjonen alvorlig og har høyt fokus på våre kunders og ansattes helse. Strenge tiltak er iverksatt for å begrense smitte på best mulig måte og alle våre butikker holder seg godt oppdatert på smittevernstiltakene for sitt lokale område.

Under ser du en liste over tiltak vi har innført for at flest mulig skal få muligheten til å oppfylle peisdrømmen, enten den er innendørs eller utendørs. De fleste av våre butikker holder åpent og de fleste vareleveranser går som normalt. Noen butikker kan innføre begrenset åpningstid. Kontakt din butikk for gjeldende åpningstider.


For å begrense smitte, oppfordrer vi våre kunder til å benytte epost og telefon direkte med din nærmeste Varmefagforhandler der personlig oppmøte ikke er nødvendig. I områder med mye smitte anbefaler vi bruk av munnbind. 

Vi har iverksatt følgende tiltak for å forebygge smitte 
slik at du fortsatt kan få oppfylt peisdrømmen:

 • Vi tilbyr hjemmebefaring med facetime og påfølgende pristilbud på e-post.
   
 • Vi fokuserer på god håndhygiene. Alle som jobber hos oss skal vaske hendene grundig og ofte, og antibac settes frem.
   
 • Flater som dørhåndtak, kasse/disk, bankterminal og flater som mange er i kontakt med vaskes ofte og grundig.
   
 • Både medarbeidere og kunder skal holde 2 meter avstand fra hverandre i butikk. Munnbind brukes der avstandskravet ikke kan overholdes.
   
 • Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort, og følger nøye med på alle råd og anbefalinger fra FHI.
   
 • Flere av butikkene våre tilbyr nå hjemlevering av varer. Ta kontakt med din lokale Varmefag-butikk.
   
 • Vi kan fortsatt montere hos deg, dersom det ikke er tegn til symptomer hos vår montør eller hos noen i din husstand. Dersom montering gjennomføres følger vi strengt FHIs råd i forhold til hygiene, håndvask og avstand til hverandre. Hvilke rutiner din butikk har vedrørende montering i hjemmet og smitteforebygging, får du ved henvendelse direkte til butikken.

Her finner du din nærmeste butikk.