Chesneys-utepeis-og-grill-i-hagen

Denne utepeis-nyheten kombinerer grilling og peiskos

Britiske Chesneys kommer med en innovativ utepeis-løsning som kan erstatte både terrassevarmeren og grillen – samtidig som du får peiskos som prikken over i-en.

Grill forbindes gjerne med enten kull, gass eller elektrisitet, men hvorfor kan ikke grillen være vedfyrt? Med nye Chesneys vedfyrte utepeis og grill kan du ta med deg veden som står urørt i sommervarmen ut på terrassen.

- Chesneys nyhet er som skapt for norske sommerkvelder, og gjør at du trygt kan fjerne terrassevarmeren fra den hyggelige uteplassen din. Her får du en utepeis som varmer godt, gir innsyn til flammene og som fungerer som et svært effektiv grill, sier kjedeleder Sindre Baardson i Varmefag.

- Er du glad i å lage mat ute, er fordelen med denne at du slipper å rydde bort grillen når sommeren er over. Dette er en utepeis som i praksis forlenger sommeren, og gjør høsten til en like varm og fin årstid, sier han videre.

Mer informasjon om Chesneys vedfyrte utepeis

«Behovet for å flytte seg inn i stua forsvinner.»

Chesneys-utepeis-og-grill-pa-balkongen

Mesterkokken: - Helt genial

Mesterkokken James Martin, som er en kjent TV-kokk i Storbritannia, har testet det nye produktet:

- Chesneys nye grill er helt genial. Det er det mest allsidige matlagingsproduktet jeg noen gang har brukt, og etterpå er det den beste måten å holde seg varm og skape en atmosfære som gjør at festlighetene kan vare hele natten, sier han.  

- Jeg elsker å lage mat på den. Den gir en unik kontroll på temperaturen, er enkel å bruke og har flere moduser som gir nesten ubegrensede muligheter til å lage forskjellig mat. Om jeg skulle velge, ville jeg ikke brukt noen annen grill, sier han videre.  

 

Passer til alle

Uansett om du bare skal steke pølser til barna eller vil imponere med et gourmetmåltid er nyheten fra Chesneys et godt valg.

- Du kan grille, røyke, woke, steke og bake på denne smarte utepeisen. Når du skal woke kan du for eksempel bare fjerne grillristen og ha et adapter til wok-pannen. Den er også helt perfekt om du er glad i pizza, takket være en veldig jevn temperatur, sier Baardson i Varmefag.

Mange nordmenn har oppdaget gleden og nytten av en utepeis enten hjemme i hagen, på plattingen eller på hytta. Chesneys kan du til og med plassere på balkongen.

- Det er lite som slår det å sitte rundt en varm utepeis med gode venner.  Designet har fine, rene linjer og du har alltid innsyn til de vakre flammene. Behovet for å flytte seg inn i stua forsvinner og man kan fortsette praten inn i nattetimene med lun og deilig varme, sier Baardson.

Du vil kanskje også lese:


Slik lykkes du med grillmat i sommer

Grillmat får vi aldri nok av om sommeren. Her får du 7 tips til hvordan du får saftig kjøtt og andre nyttige tips til grillingen. Les mer her.

En utepeis forlenger deilige sommerkvelder

Hva er vel hyggeligere enn sene sommerkvelder i godt lag? Med en utepeis kan praten fortsette ut i de sene nattetimer – med en deilig lun varme og lyden av latter og knitrende vedkubber.

Finn nærmeste butikk