JC Bordelet Eva 992 Gaz frittstående gasspeis Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Ny
Fra kr173 900,-
  • Fransk design
  • Lekker takhengt peis
  • 180 spesialfarger

JC Bordelets kunnskap og ekspertise har gjort det mulig å bli en stor aktør innen design og produksjon av metallpeiser. I 1976 var designeren Jean Claude Bordelet involvert i studiet og produksjonen av peiser og ble raskt en ledende designer, som kombinerte en interessant fargebruk med mestring av metallbearbeidingsteknikker. Filosofien har ikke endret seg siden de første dagene: edruelighet, innovasjon, kunnskap og pålitelighet er alle ledemotiver som har etablert selskapet som et referanseindeks i bransjen. 

Peisen EVA 992GAZ finnes som frittstående eller veggmontert modell. Både gass og petroleum kan brukes til ovnen og sammen med de keramiske vedkubbene og kunstige flammene, ligner det et virkelig bål.
Velg mellom de fire pene standardfargene, eller 180 spesialfarger. I tillegg til de rene linjene og kvalitetsflammen, gjør den brukervennligheten og det enkle vedlikeholdet det til en ideell enhet for offentlige steder: restauranter, hotell, salonger, barer og spa. Med denne peisen vil du nyte moderne komfort og utmerket estetikk og brukervennlighet. EVA 992 GAZ peis leveres som standard for takhøyder på 250 cm, men høyden kan justeres etter ønske. I tillegg til å være lufttett, kan enheten bruke naturgass, butan og propan, noe som gir stor frihet til hvor den kan installeres.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 2500
Dybde (mm): 1175
Bredde (mm): 1175
Effekt nominell (kW): 8.2
Virkningsgrad (%): 78.5
Energimerke: D

Nedlastbare dokumenter

Ofte kjøpt sammen med