JC Bordelet Lea 998 takhengt peis Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr100 700,-
  • Fransk design
  • Høy effekt og varme
  • Fantastisk innsyn til flammene

JC Bordelets kunnskap og ekspertise har gjort det mulig å bli en stor aktør innen design og produksjon av metallpeiser. I 1976 var designeren Jean Claude Bordelet involvert i studiet og produksjonen av peiser og ble raskt en ledende designer, som kombinerte en interessant fargebruk med mestring av metallbearbeidingsteknikker. Filosofien har ikke endret seg siden de første dagene: edruelighet, innovasjon, kunnskap og pålitelighet er alle ledemotiver som har etablert selskapet som et referanseindeks i bransjen. 

Lea 998 er den minste peisen i JC Bordelet-samlingen. Designet som en hengende lykt, utstråler den ekspertisen og kvaliteten på verkstedene deres i Montpellier. Glassrutene gir 360 ° utsikt over ilden og flammene, mens de jevner ut varmen. Med en effekt på 9,8 kW kan den varme opp store rom mens den forblir diskret og viser ditt hjem. Denne peisen har over 80% effektivitet, og er økonomisk og miljøvennlig.

Peisen kommer originalt som takhengt og pidestal kan kjøpes som tillegg. Med JC Bordelet peiser får du en unik peis skreddersydd etter dine ønsker. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 400
Dybde (mm): 700
Bredde (mm): 700
Effekt nominell (kW): 9.8
Virkningsgrad (%): 81.7
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med