Napoleon Rogue 425 All Black gassgrill Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr8 999,-
  • 3 hovedbrennere i rustfritt stål og 1 sidebrenner
  • Grillboks i støpt aluminium
  • Porselensemaljert støpejernsrist

Rogue®-serien kombinerer innovative funksjoner, omfattende funksjonalitet og moderne design! Rogue®-gassgrillene av høy kvalitet kommer i et bredt spekter av forskjellige størrelser og funksjoner. 
Rouge 425 har 3 hovedbrennere og 1 sidebrenner. Modellen har støpt grillboks i aluminium for enkel rengjøring og det patenterte Napoleon® Sear plates-systemet som sikrer en jevn temperaturfordeling over hele grillflaten. Alle Rogue®-griller leveres også med rustfrie brennere. Det pålitelige JETFIRE™ tennsystemet, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og dryppannen er enkelt tilgjengelig foran. Alle grillene i Rogue®-serien har en ting til felles: et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Rogue® 425 er intet unntak, og på grunn av den svarte finishen er de spesielt enkle å rengjøre. Grillflate på 60x45 cm pluss sidebrenner på 26x26 cm. 15 års begrenset garanti. 

NB! I enkelte av våre butikker er gassgriller bestillingsvare. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Rustfritt stål