Brunner 53/121/50 peisinnsats hjorne Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr132 330,-
  • Lekker hjørneinnsats høyre/venstre
  • Hevedør
  • Fyr med åpen eller lukket dør

Flott peisinnsats for hjørneløsning med hevedør, som finnes i en rekke ulike mål. De mange ulike målene gjør at du enkelt finner den innsatsen som passer best i din stue. Velg om du vil ha venstre- eller høyrevendt hjørneløsning. Leveres med todelt glass. Ubrutt glass kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 421
Høyde (mm): 1418
Dybde (mm): 673
Bredde (mm): 1392
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 14.5
Glassmål HxBxD: 429x1133x450
Energimerke: A

Nedlastbare dokumenter