Brunner 42/57/30 peisinnsats hjorne Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr82 980,-
  • Lekker hjørneinnsats høyre/venstre
  • Hevedør
  • Fyr med åpen eller lukket dør

Flott peisinnsats for hjørneløsning med hevedør eller svingdør, som finnes i en rekke ulike mål. De mange ulike målene gjør at du enkelt finner den innsatsen som passer best i din stue. Velg om du vil ha venstre- eller høyrevendt hjørneløsning. Finnes i svart lakk og rustfritt stål. 

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 314
Høyde (mm): 1095
Dybde (mm): 450
Bredde (mm): 784
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 7
Glassmål HxBxD: 422x558x288
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter