Brunner svevende panorama 51/66/50/66 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr121 180,-
  • Svevende panorama peisinnsats
  • Glass på tre kanter
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør

Vil du ha en peis som ser lett ut, som ikke berører gulvet og gir en sjenerøst innsyn til bålet? Da bør du se nærmere på de svevende panoramapeisene fra Brunner. Den uhindrede utsikten til levende, knitrende flammer fra tre kanter er en opplevelse. Enten det er fra kjøkkenet, spisestuen eller stuen er disse peisene et blikkfang og skaper lun og varm atmosfære.

I motsetning til konvensjonelle ildsteder kan ikke dette uvanlige designet bygges fra grunnen av, men må festes i en rammekonstruksjon av stål. Denne tåler hele den statiske belastningen uten at peisinnsatsen gir etter eller at det oppstår sprekker i omrammingen. Fordi dette vanligvis krever komplekse individuelle løsninger fra en stålarbeider, har utvalgte BRUNNER panoramapeiser allerede integrert denne bærekonstruksjonen - dette fungerer som grunnlaget for den svevende strukturen. En tilpasningsbar bæreenhet gjør en vanlig panoramapeis til et svevende blikkfang.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 303
Høyde (mm): 1244
Dybde (mm): 1018
Bredde (mm): 713
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 13
Glassmål HxBxD: 510x500x660
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med