Brunner BSK 03 - 57/82/48 peisinnsats med omramming Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr125 730,-
A
  • Lekker elementpeis
  • Hevedør - fyr med åpen eller lukket dør
  • Omrammingen kan males i ønsket farge

Flott elementpeis med stort innsyn til flammene. Velg om du vil ha venstre- eller høyrevendt hjørneløsning. Glassmål: H57xB82xD48 cm. Leveres med todelt glass. Ubrutt glass kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Må males
Vekt (kg): 705
Høyde (mm): 1896
Dybde (mm): 742
Bredde (mm): 1100
Vedlengde (cm): 50
Effekt nominell (kW): 12
Glassmål HxBxD: 570x820x480
Energimerke: A

Nedlastbare dokumenter