Brunner Kompakt Kamin 51/55 peisinnsats Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr38 500,-
A+
  • Lekker, mindre peisinnsats
  • Velg mellom flatt eller avrundet glass
  • Svingdør eller hevedør

Kompakt Kamin er en lekker og mindre peisinnsats. Den finnes i to ulike størrelser og med to ulike format på glasset. Velg mellom avrundet eller flatt glass, svingdør eller hevedør.

Hvorfor velge Brunner? Se de tekniske finessene her (pdf)

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment. Øvrige priser fås på forespørsel hos din nærmeste Varmefag-butikk.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vedlengde (cm): 33
Effekt nominell (kW): 8
Glassmål HxBxD: 510x55
Energimerke: A+