TenderFlame 2 pakning Lilly Gold 10cm Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr349,-
Produktet kommer i flere farger:

Nå får du 2 pakkning med Lilly Tenderflame + en flaske 0,7 liter tenderfuel i en praktisk og fin gaveeske til kun 299 kr! Gave esken passer perfekt som en vertinnegave og er en veldig koselig gave å gi bort. Finnes i fargene svart, hvit, gull og sølv. Tilbudet gjelder ut desember 2019 eller så langt beholdningen rekker. 

Skap den hyggelige stemningen som bare en flakkende og dansende flamme kan gjøre ved å sette denne modellen på skjenken eller bordet. Passer like godt inne som ute. Brenner i ca. 8 timer på en fylling. Underskål i aluminium og med varmebestandig glass.

Veke med livstidsgaranti.
Slukkelokk og 0,7 liter tenderfuel medfølger

Dette er TenderFlame

Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. 

Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Vekt (kg): 0.25
Høyde (mm): 105
Dybde (mm): 100
Bredde (mm): 100

Ofte kjøpt sammen med