Pit Boss 1150G Navigator pelletsgrill og røykeovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr16 790,-
  • Matlagingsflate på 0,75 m2
  • Beholderkapasitet på 14,4 kg
  • 8-i-1 matlagingssystem

Om du trenger en pelletsgrill som passer til storfamilien, er Pit Boss Navigator 1150 den perfekte grillen for deg. Den kan oppbevare opptil 15 kilo pellets og har et 115 cm stort kammer. Pit Boss1150 Navigator har den virkelige tresmaken av et utendørs matlagingseventyr. Du kan nyte mer med avansert grillteknologi, toppklasses måler i rustfritt stål og drivstoff i form av 100% naturlige hardvedpellets. Hetere. Kraftige egenskaper - som kun kan stamme fra en Pit Boss grill. PB1150G tilbyr 8-i-1 allsidig matlaging allsidighet for å røyke, bake, brasere, steke, grille, barbeque, forkulle, og brune — alt i ett. Velg en temperatur i omfanget mellom 82 ° og 260 °C, og oppnå umiddelbar direkte eller indirekte varme ved bruk av stekepanne med glideplate. Deretter bruk det digitale styrebordet og kjøttsonde i rustfritt stål til å spore temperaturer, stille inn og glemme det, mens Navigator gjør hele jobben for deg. Tilleggsfunksjonene til Pit Boss 1150G Navigator-seriens grill omfatter stor beholderkapasitet, stort pelletsvindu, tømmedør for pellets, forsterkede ben, pulverlakkert overflate for høy temperatur, justerbar front-til-bunn hylle, innebygde verktøykroker, låsbare rullehjul og Pit Boss best-i-klasse 5 års garanti.

Man trenger egentlig ikke å vite så mye om pelletsgriller før man begynner å bruke det, da dette er den letteste måten å grille/røyke mat. Man stiller inn ønsket temperatur og smokeren som går på strøm mater pellets i forhold til ønsket temperatur. Fra du setter grillen i gang tar det rundt 20 minutter før den har nådd maksimal varme på 260 grader. Smokers gir deg også muligheten til å endre temperaturen raskt med en justerbar spak der du bytter mellom direkte og indirekte varme

Matlagingsflate på 0,75 m2
Porselensbelagte matlagingsrister i støpejern
Innebygd digitalt styrebord med LED-avlesning
Temperaturområdet for matlaging med pellets er mellom 82 ° og 260 °C
Enkel stekepanne med glideplate for direkte og indirekte varmebehandling av mat
Bruning med åpen flamme på opptil 538 °C
8-i-1 allsidig matlaging — grill, røyk, bak, stek, brun, braser, forkull
To kjøttsonder inkludert
Drevet av 100% hardvedpellets
Beholderkapasitet på 14,4 kg og tømmedør for pellets
Justerbar front-til-bunn sammenbrettbar hylle
Låsbare rullehjul
Solid sidehylle
Innebygde verktøykroker
Forsterket bendesign

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 84
Høyde (mm): 1190
Dybde (mm): 730
Bredde (mm): 1620