Toshiba Daiseikai Polar 25, 6500W Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr26 990,-
Delbetaling /mnd.*
Pris ferdig montert: kr24 990,-
A+
  • Stor kapasitet ved lav temperatur
  • SCOP 4,1
  • Energiklasse A+

Kraftig varmepumpe med stor kapasitet ved lave utetemperaturer. Toshiba Daiseikai Polar luft-luft varmepumpeToshiba Daiseikai Polar er en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai Polar har fabrikkgarantert driftsområde ned til -20 °C.

Strømsparing
Med en Daiseikai Polar varmepumpe kan du være trygg på at du minimerer eget energiforbruk til oppvarming. Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du mer enn halvere oppvarmingsutgiftene

Jevn temperatur hele året
Med Toshiba Daiseikai Polar kan du nyte jevn temperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og akkurat passe effekt i de milde periodene, vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og lavere strømforbruk.

Renser luften
Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen.

Brukervennlig
Regulér temperaturen fra sofaen med Toshibas nye brukervennlige fjernkontroll – den har bakbelyste knapper og svært enkel betjening.

PRIS FERDIG MONTERT
Prisen omfatter en standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.

Ulovlig å montere varmepumpen selv
Fra og med 1. september 2013 ble det ulovlig å montere varmepumpen selv.
Les artikkelen fra Din Side her...

* Velg avbetaling: /mnd i 36 mnd. Kredittkjøpspris: . Les mer om kredittkjøp

Share:

Kommer i flere varianter:

Spesifikasjoner

Høyde (mm): 275
Dybde (mm): 205
Bredde (mm): 790
Årsvarmefaktor SCOP: 4,10
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med