Napoleon Rogue XT 425 svart gassgrill Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Ny
Fra kr13 499,-
  • 3 hovedbrennere i rustfritt stål og 1 SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner
  • Grillboks i støpt aluminium
  • Porselensemaljert støpejernsrist

Napoleon Rogue XT 425 svart gassgrill for deg som liker å grille mye og det aller meste.

Rogue®-serien kombinerer innovative funksjoner, omfattende funksjonalitet og moderne design! Rogue®-gassgrillene av høy kvalitet kommer i et bredt spekter av forskjellige størrelser og funksjoner. 
Rouge XT 425 har 3 hovedbrennere og 1 SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner. Grillen leveres med ekstra høyt lokk.

Modellen har støpt grillboks i aluminium for enkel rengjøring og det patenterte Napoleon® Sear plates-systemet som sikrer en jevn temperaturfordeling over hele grillflaten. Alle Rogue®-griller leveres også med rustfrie brennere. Det pålitelige JETFIRE™ tennsystemet, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og dryppannen er enkelt tilgjengelig foran. Alle grillene i Rogue®-serien har en ting til felles: et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Rogue® XT 425 er intet unntak, og på grunn av den svarte finishen er de spesielt enkle å rengjøre. Grillflate på 60x45 cm pluss sidebrenner på 26x26 cm. 15 års begrenset garanti. 

NB! I enkelte av våre butikker er gassgriller bestillingsvare. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart

Ofte kjøpt sammen med