Toshiba Mirai 13 varmepumpe- 4500W Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr14 990,-
Delbetaling /mnd.*
Pris ferdig montert: kr14 990,-
A+
  • Mye for pengene
  • Energiklasse A+
  • SCOP 4,0

Et fornuftig valg for den prisbevisste. Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

Modellen har energiklasse A+ og har SCOP på 4,0.

Mirai er en rimelig varmepumpe, men har allikevel gode ytelsesdata. Varmepumpen er egnet i boliger med lavt til medium varmebehov. Mirai kan også brukes som aircondition. Med høy kjøleeffekt og til lav pris er den et utmerket valg for å dekke kjølebehovet inne på varme sommerdager.

Varmepumpen har også et moderne og stilfullt design. Med et lydnivå helt ned til 23 dB(A), er Mirai blant de mest stillegående i klassen. Innedelen er utstyrt med selvrenserfunksjon som sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. leveres med en brukervennlig fjernkontroll for full kontroll over inneklimaet.

PRIS FERDIG MONTERT
Prisen omfatter en standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

* Velg avbetaling: /mnd i 36 mnd. Kredittkjøpspris: . Les mer om kredittkjøp

Share:

Kommer i flere varianter:

Toshiba Mirai 16 - 6100W
Fra kr17 990,-

Spesifikasjoner

Høyde (mm): 293
Dybde (mm): 230
Bredde (mm): 798
Årsvarmefaktor SCOP: 4,0
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med