Toshiba Mirai 16 varmepumpe - 6100W Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr17 990,-
Delbetaling /mnd.*
Pris ferdig montert: kr17 990,-
A+
  • Mye for pengene
  • Energiklasse A+
  • SCOP 4,2

Et fornuftig valg for den prisbevisste. Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

Modellen har energiklasse A+ og har SCOP på 4,2. Det betyr at man gjennom et år med 16-modellen får tilbake fire ganger så mye varme som man tilfører i form av elektrisitet.

Mirai er en rimelig varmepumpe, men har allikevel gode ytelsesdata.16-modellen leverer hele 2600 W ved - 15 grader, som er meget bra id ette segmentet. Varmepumpen er egnet i boliger med lavt til medium varmebehov.

Mirai kan også brukes som aircondition. Med høy kjøleeffekt og til lav pris er den et utmerket valg for å dekke kjølebehovet inne på varme sommerdager.

Varmepumpen har også et moderne og stilfullt design. med et lydnivå helt ned til 23 dB(A), er Mirai blant de mest stillegående i klassen. Innedelen er utstyrt med selvrenserfunksjon som sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. leveres med en brukervennlig fjernkontroll for full kontroll over inneklimaet.

PRIS FERDIG MONTERT
Prisen omfatter en standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

* Velg avbetaling: /mnd i 36 mnd. Kredittkjøpspris: . Les mer om kredittkjøp

Share:

Kommer i flere varianter:

Toshiba Mirai 13 - 4500W
Fra kr14 990,-

Spesifikasjoner

Høyde (mm): 293
Dybde (mm): 230
Bredde (mm): 798
Årsvarmefaktor SCOP: 4,2
Energimerke: A+

Ofte kjøpt sammen med