Toshiba Shorai 35 varmepumpe, 7700W Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr19 990,-
Pris ferdig montert: kr24 990,-
A++
  • Unik peisfunksjon
  • SCOP 4,6
  • Fabrikkgaranti ned til -25 °C

Shorai er svært energieffektiv og kan skilte med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,60. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 4,6 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Shorai har energiklasse A++ på både varme og kjølingseffekt, og har fabrikkgarantert driftsområde ned til -25 grader. Shorai inngår i Toshibas Nordic Design-serie og er spesialdesignet for et nordisk klima.


Toshibas unike peisfunksjon er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted eller andre varmekilder, og gjør Shorai velegnet for alle som har peis, hjemme eller på hytta.


Med sitt helhvite design og blanke finish glir Shorai sømløst inn i et skandinavisk interiør. Størrelsesmessig er dette en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, lengden er kun 798 mm og avrundede hjørner gjør at den virker enda smalere. Shorai er utstyrt med et eksklusivt LED - lys display som er med på å gi varmepumpen et diskré, high-tec uttrykk.


Shorai er utviklet for å gi et best mulig inneklima og har en rekke unike funksjoner som er med på å heve komfortnivået.


PRIS FERDIG MONTERT
Prisen omfatter en standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Kommer i flere varianter:

Toshiba Shorai 25
Fra kr16 990,-

Spesifikasjoner

Farge: Hvit
Høyde (mm): 293
Dybde (mm): 230
Bredde (mm): 798
Årsvarmefaktor SCOP: 4,6
Energimerke: A++

Ofte kjøpt sammen med