Decoflame - Montreal 800 biopeisinnsats - tunnel med gjennomsyn og Denver F3 brenner

Fra83 675,-
Billigste variant: 83 675,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Biogassbrenner, ingen røyk, sot eller aske
Enkel installasjon og minimalt vedlikehold
Bredde: 80 cm

Den stilrene og minimalistiske biopeisinnsatsen Montreal er tegnet og produsert i Danmark. Som alle produkter fra Decoflame er kvalitet og design i fokus noe man kan se i de lekre og gjennomførte detaljene. 

Montreal er et like godt valg for et renoveringsprosjekt til et nybygg og siden det ikke er krav til pipe kan du skape peiskos der du ønsker det. En biopeis er ikke med som en primærvarmekilde, men er til for å spre et stemningsskapende lys i rommet. Dog vil de to brenneralternativene Denver F3 og F6 gi noe varme til rommet og kan supplere varme på kalde dager. 


Basismodellen leveres med Denver F3 brenner som har manuell styring og 3 flammehøyder. 
Som tilvalg kan velges Denver F6 brenner med 6 flammehøyder og mulighet for fjernstyring med App.
Til fyringen brukes Bioetanol med en renhet på min. 96,5% og maks 96,5%. Vi anbefaler bruk av Decoflame bioethanol som kan kjøpes i varmefagbutikkene. 

Ønsker man ikke bruke bioetanol kan man velge Hybrid mist-brenneren. Denne brenneren bruker kun elektrisitet og demineralisert vann. Velger man denne varianten avgir peisen ikke varme. Siden brennerne enkelt kan byttes ut er det også mulig å for eksempel bruke Hybrid mist-brenneren i de månedene man ikke trenger ekstra oppvarming.