Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen gjelder for Varmefag, Varme & Design AS (http://www.varmefag.no/) og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvordan du kan kontakte oss hvis det er noe du lurer på

Personvernerklæring ble sist oppdatert 19.06.2018.

Sindre Baardson er behandlingsansvarlig for Varmefag, Varme & Design AS, og kan kontaktes gjennom informasjon i avsnitt Kontakt oss nedenfor.

Hva vi samler inn og hvorfor


Når du besøker vår nettside samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

Nyhetsbrev 

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss (se avsnitt Kontakt oss nedenfor).

Sikker oppbevaring

Hos Varmefag, Varme & Design AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler (Cookies)


En informasjonskapsel - cookie - er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av varmefag.no. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor og i denne artikkelen.

1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettside til deg. Dette gjør at nettsiden husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har sett på og lignende funksjonalitet.

2. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av varmefag.no til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på varmefag.no. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Statistikk blir lagret sikkert hos Convert AS som også er vår databehandler av statistikken. Innsamlet statistikk slettes etter X dager/måneder.

3. Markedsføring

Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Formålet er å kunne tilpasse nettsiden basert på hva du tidligere har sett på, eller følge opp reklamekampanjer du tidligere kan ha klikket på. Dette innebærer å kunne vise deg relevante produkter basert på våre reklamekampanjer i sosiale medier.

Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er tilgjengelig på DENNE LISTEN.

Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at varmefag.no ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dine rettigheter


Du rett til innsyn i hvilken personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss


Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse:
post@varmefag.no

Telefonnummer:
64 93 53 99

Postadresse:
Varmefag, Varme & Design AS
Dyrløkkeveien 29
1448 Drøbak