Frakt og levering

Frakt og levering

Ved nettkjøp og Klikk & Hent på www.varmefag.no vil din ordre bli sendt til din nærmeste Varmefag-butikk som behandler ordren videre. Dette innebærer at butikken pakker og sender din ordre så raskt som mulig eller gjør den klar for henting i butikk.

Om varen din ikke er på lager ved bestillingstidspunkt, vil butikken bestille varen fra leverandøren og sende din ordre når varen ankommer butikken. Butikken vil da oppdatere deg på leveringstid av ordren.

Som standard sender vi ordren samlet.

Ved noen tilfeller, så kan varen bli sendt direkte fra en av våre leverandører. Dette vil bli gjort i de tilfellene det er den løsningen som gjør at du mottar din ordre raskest mulig.

I noen tilfeller kan din forsendelse bli sendt i flere kolli. Dette kan skje om det er hensiktsmessig å pakke varene hver for seg eller om deler av ordren blir sendt fra en av våre leverandører.

Du vil motta en sendingsbekreftelse så raskt din ordre blir sendt.
 

Hvordan blir din ordre levert?

Din ordre vil bli pakket og sendt fra din lokale Varmefag-butikk eller en av våre leverandører. 

Ved ordre / produkter som veier over 35 kg.
Din ordre bli sendt hjem på pall av Bring. Varene vil bli plassert ved første hindring / fortauskant.
Bring vil ta kontakt med deg for å avtale levering når forsendelsen har ankommet den lokale Bring-terminalen.

Ved ordre / produkter som veier under 35 kg.
Du vil i utsjekk / kassen velge blant pakke til utleveringssted eller pakke levert hjem.
 

Kontakt din nærmeste butikk

Kontakt butikken som har mottatt din ordre etter kjøp på nett eller klikk & hent. De kan gi deg status på din ordre og levering.

Du finner informasjon om butikken som har mottatt din ordre i ordrebekreftelsen du mottok ved kjøpet på www.varmefag.no.