Proffkunde hos Varmefag

Varmefag ansatt som bærer inn en ny peisovn i et hus
Varmefag ansatt som bærer inn en ny peisovn i et hus
Varmefag ansatt som bærer inn en ny peisovn i et hus

Velge riktig peis eller peisovn til ulike boliger

Vi hjelper dere å finne de beste løsningene for alle type boligprosjekter.

Å velge riktig peis- eller ovnsløsning er avhengig av en rekke faktorer som pris, design, boligstørrelse og behov for varmelagring. Vi har lang erfaring i å hjelpe våre kunder å finne de beste løsningene og produktene som passer innenfor boligforskrifter og øvrige rammebetingelser. Det lønner seg å involvere oss tidlig i planleggingen.

Bredt sortiment - høy kvalitet

Varmefag tilbyr Norges største utvalg av peiser og ovner i høy kvalitet

Solid fagkompetanse

Vi har erfarne montører som er sertifisert gjennom Norsk Brannvernforening. Dette er din trygghet for at utførelse, montering og kontroll av ildsteder og pipe skjer i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Vi kan gjøre hele jobben fra A-Å

Med Varmefag som partner kan du velge om du vil at vi kun skal stå for levering av produktene, eller om vi skal ta hele jobben med montering og godkjenning.

Å velge riktig peis- ovns eller pipeløsning er avhengig av en rekke faktorer. Gjennom vårt gode leverandørnettverk kan vi tilby en rekke merkevarer av høy kvalitet. Det gjør oss i stand til å skreddersy optimale løsninger, tilpasset det enkelte prosjekt.
 
Det er en stor fordel å gjøre tilpasninger allerede på tegnebordet, for å unngå unødvendige kostnader ved tilpasningere senere i byggeprosessen.

Bruk oss som showroom og butikk - eller som totalleverandør

I hvilken grad du ønsker å benytte våre tjenester, er opp til deg. Noen ønsker å kun bestille produktene gjennom oss, og benytte butikken vår som showroom for sine kunder. I så fall prises og faktureres alt gjennom deg som entreprenør.

Gjennom oss kan du tilby en ferdig pakke, med individuelle valgmuligheter for kunden. Alle endringer kan vi ta oss av, til beste for både kunde og entreprenør!

Kontakt din nærmeste Varmefag-butikk for en proff peisprat