Derfor er det trygt å handle hos Varmefag

I Varmefag er vi stolte over å være Norges største peiskjede. Stolte av å kunne levere det beste innen peiser og ovner - og kompetansen som gjør at du velger riktig ildsted. Alt i henhold til forskriftene for både fyring med ved eller gass - du fyrer tross alt opp et bål i huset ditt.

Varmefag ansatt som smiler og viser frem en peis
Logo og tekst - kun sertifiserte montører

I Varmefag må alle montørene bestå omfattende fagprøve

Vi slipper ikke hvem som helst inn i huset ditt for å gjøre en befaring eller montere din nye peis eller vedovn. For å få lov til å jobbe i Varmefag som montør må man først gjennom en grundig opplæring som blant annet inkluderer sertifiseringskurset fra Norsk Varme.

Det omfattende kurset avsluttes med eksamen og sertifikat, som bevis på at man har alt som trengs for å montere peiser og ovner i henhold til gjeldende forskrifter. I tillegg har alle Varmefags leverandører egne kurs som tar for seg detaljer rundt monteringen av de ulike produktene. På toppen av dette har mange av Varmefags montører andre fag- eller mesterbrev. 

Logo og tekst med "Varmefag ryddegaranti" på banner

I Varmefag er støvsugeren et viktig verktøy

Når du endelig har fått din nye peis eller ovn trygt montert i huset ditt, skal det være like rent og pent der som før vi bar inn ditt nye ildsted. For å beskytte gulvene dine, legger vi ut matter som vi tråkker og setter verktøyet vårt på. Når vi er ferdige, rydder og støvsuger vi etter oss. Jobben vår er ikke over før du har beina i sofaen og fyr i peisen.

Som garanti for at vi holder vårt ryddeløfte, lover vi deg en støvsuger hvis vi ikke har ryddet godt nok etter oss.

Logo og tekst med "Varmefags smilegaranti" på banneren

I Varmefag vil du møtes med et smil

Når du besøker oss i Varmefag, vil du møtes med et smil. Et ansikt som forteller at vi har sett deg, og er klare til å gi deg all den hjelpen du ønsker. Er alle opptatt med kunder, må du ha oss unnskyldt - da vil vi gi deg oppmerksomhet så snart en av oss er ledig.

Skulle du føle at du ikke blir sett og møtt med et smil, kan du gjøre krav på en Smil sjokolade i butikken - med et smil :)

Mor og datter som smiler

Vurderer du å pusse opp stuen hjemme?

Her er noen trender du kan la deg inspirere av.

Du skal lete lenge for å finne noen som pusser opp oftere enn oss nordmenn. Kanskje er det fordi vi har råd til det, eller kanskje fordi vi tilbringer mer tid innendørs enn for eksempel folk i sydligere strøk hvor klimaet er varmere. En annen grunn kan være at det er langt vanligere å eie sin egen bolig i Norge enn i de fleste andre land, hvor flertallet leier.

Men det kan også hende at vi elsker å pusse opp fordi vi liker å ha det pent rundt oss. Men hva er egentlig pent? Smaken er som kjent forskjellig. Noen velger å følge trendene, mens andre bare lar seg inspirere av dem.

To bilder satt sammen. I første bildet har en person en kopp i hånden foran peisen, og i det andre bildet er Sindre Baardson

“Hos Varmefag får du oppfylt drømmen om et lunt og vakkert hjem.”

- Sindre Baardson, kjedeleder

Diagram med tre tabeller om stegene man tar for å kjøpe peis