Contura i7 peisinnsats
Contura i7 peisinnsats
Contura i7 peisinnsats

“Hos Varmefag får du oppfylt drømmen om et lunt og vakkert hjem”


– Jobben vår er ikke ferdig før du ligger på sofaen med fyr i drømmepeisen. Utsagnet kommer fra Sindre Baardson, leder av Varmefag.
 

Så, hvordan kan Varmefag oppfylle kundenes drøm om et lunt og vakkert hjem?


– For det første, så er det jo nå bevist at du blir lykkeligere av å fyre med ved..., begynner Baardson. – Bare det alene er jo en god start, fortsetter han. – Så har vi over 300 entusiastiske ildsjeler spredt over det ganske land som står klare til å øse av sin kompetanse innen interiør­design, vedfyring, brannforskrifter og fornybar energi. Som landets største peiskjede siden forrige årtusen, har du tilgang til erfaringer gjort gjennom utallige prosjekter i regi av Varmefag. Vi har til og med montert peis på folks bad, for å vise litt av bredden til Varmefag som du kan nyte godt av.
 

– I Varmefag er vi opptatt av 3 ting, fortsetter han; 
 

  1. At du skal kunne finne det du søker, enten det er eksklusivt eller prisgunstig.
  2. At du får den gnistrende inspirasjonen og de faglig gode rådene du trenger for å velge riktig peis eller ovn. Den skal tross alt stå der i mange år.
  3. At du får tilbud om den trygge, forskriftsmessige monteringen - du fyrer tross alt opp et bål midt i stuen.
     

Slik kommer du i gang


– For å hjelpe deg igang, kan det være lurt å søke rundt her på Varmefags hjemmeside, både for å hente inspirasjon og for å orientere deg om hvor mye du faktisk kan velge blant, sier kjedeleder Baardson, som helst vil tituleres som ”ildsjel”. – At rådene vi gir deg er etterettelige og ikke omtrentlige, setter vi i Varmefag vår ære i. Tegn derfor gjerne en skisse av rommet som ildstedet skal stå i og ta med til Varmefagbutikken når du skal se på ildsteder. Da er det enklere for oss å gi deg profesjonelle råd med en gang. 

Og hvem vet... Kanskje du ender opp med det ildstedet du egentlig ikke trodde at du ønsket deg? Velkommen til Varmefag, avslutter ildsjelen Sindre Baardson, som avslører at han alltid er tent på peiskos...

Peisovner fra svenske Contura