JC-Bordelet - Eva 992 gaz vegghengt gasspeis - panorama med glass på tre sider

Fra244 600,-
Billigste variant: 244 600,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 8.2KW
Energiklasse: A - Virkningsgrad: 78.5%
Velg mellom 180 farger

JC Bordelets kunnskap og ekspertise har gjort det mulig å bli en stor aktør innen design og produksjon av metallpeiser. I 1976 var designeren Jean Claude Bordelet involvert i studiet og produksjonen av peiser og ble raskt en ledende designer, som kombinerte en interessant fargebruk med mestring av metallbearbeidingsteknikker. Filosofien har ikke endret seg siden de første dagene: edruelighet, innovasjon, kunnskap og pålitelighet er alle ledemotiver som har etablert selskapet som et referanseindeks i bransjen. 

Peisen EVA 992GAZ finnes som frittstående eller veggmontert modell. Både gass og petroleum kan brukes til ovnen og sammen med de keramiske vedkubbene og kunstige flammene, ligner det et virkelig bål.
Velg mellom de fire pene standardfargene, eller 180 spesialfarger. I tillegg til de rene linjene og kvalitetsflammen, gjør den brukervennligheten og det enkle vedlikeholdet det til en ideell enhet for offentlige steder: restauranter, hotell, salonger, barer og spa. Med denne peisen vil du nyte moderne komfort og utmerket estetikk og brukervennlighet. EVA 992 GAZ peis leveres som standard for takhøyder på 250 cm, men høyden kan justeres etter ønske. I tillegg til å være lufttett, kan enheten bruke naturgass, butan og propan, noe som gir stor frihet til hvor den kan installeres.