Hvor vil du plassere stålpipen?

Stadig flere velger stålpipe fremfor murpipe når de installerer peisovn. Det kan være mange grunner til det, og kanskje først og fremst fleksibiliteten en stålpipe gir deg når det gjelder plassering av ovnen.
Rais Juno klebersteinsovn med pipe på toppen i stue

Velg plassering av peisovn

Du er ikke avhengig av å ha en pipe fra før, og du står derfor fritt til å velge hvor i boligen du vil ha mest glede av peisovnen. Enten det er i stua, på kjøkkenet, i gangen, eller kanskje på soverommet. En annen fordel er at en stålpipe er isolert og derfor kan trekkes nært brennbart materiale.

"Hos Varmefag finner du et bredt utvalg av peisovner og stålpiper. Våre fagfolk brenner for faget sitt og hjelper deg gjerne med å finne den beste løsninger for deg."

Enkel montering av stålpipe

Selve monteringen av en stålpipe er rask og renslig, ikke minst slipper du å ha håndverkere traskende inn og ut i dagevis. I de aller fleste tilfeller kan pipe, ovn, peis eller peisovn monteres samme dag.

Pipa kan enten gå opp og ut gjennom taket, eller ut gjennom veggen og opp på yttersiden. Den kan leveres i flere farger, og kan med det også fungere som et dekorelement i rommet.

Skisse av innsiden av et hus med mulige plasseringer av stålpipe

Stålpipe er perfekt i moderne boliger

Dagens moderne boliger er tette, så man er avhengig av luft utenfra for at ildstedet skal fungere optimalt. Vi leverer stålpiper med innebygd tilluft. Det vil si at pipa henter luft utenfra gjennom en egen kanal i pipeløpet.

Pipas viktigste oppgave er å lede røykgassen bort fra rommet på en effektiv og trygg måte.

Vår hovedleverandør har produsert stålpiper av høy kvalitet siden midten av 60-tallet.

Vi oppfordrer folk til å stikke innom sin nærmeste Varmefagbutikk for en hyggelig prat om hvordan du kan oppfylle peisdrømmen hjemme eller på hytta, selv om du ikke har en pipe fra før.

Hos oss finner du et bredt utvalg av peisovner og stålpiper. Våre fagfolk brenner for faget sitt og hjelper deg gjerne med å finne den beste løsninger for deg.