Hva med en ny peis til glede for hele familien?

Kos, varme og gode familieøyeblikk. Når vi går inn i en kaldere tid, hva er da bedre enn peiskos? Varmefag har et stort utvalg om du er interessert i ny peis tilpasset deg og deres ønsker.
Mor og sønn som koser seg foran peis i stue

Familiens nye samlingspunkt


Derfor mener ekspertene i Varmefag at den beste måten å starte det nye året må være nettopp en ny peis som familiens samlingspunkt.

- En peis varmer opp rommet på en helt spesiell måte, og skaper en lun og deilig stemning. Å kjøpe ny peis er en investering som skal vare og gi familien glede i mange år – i tillegg til at det er med på å øke boligverdien, sier daglig leder Sindre Baardson i Varmefag.

Han mener det er mye nostalgi knyttet til peisen, og drar gjerne frem gode minner fra guttedagene på hytta i Hallingdal hvor han hver morgen våknet til litt bållukt da hans far tente opp i peisen.

- Enten det er etter en runde på skøytebanen med barna eller en frisk skitur i marka, så er det noe spesielt med å komme inn i den helt spesielle varmen en peis gir. Kanskje en plate melkesjokolade eller kvikklunsj i en skål setter prikken over i-en?

"Det er noe spesielt med å komme inn i den lune varmen en peis gir."

Sindre Baardson, kjedeleder i Varmefag

Kvinne som leser bok foran en peis i stuen

Finn peisen som passer deg


Det er mye å tenke på når man skal kjøpe ny peis. Det finnes mange varianter og størrelser, og mulighetene begrenses bare av din fantasi (og bolig). En peis kan mures opp på forskjellige måter og kan tilpasses alle stuer.

Med Norges største utvalg av peiser og ovner er valgmulighetene store for å finne akkurat den peisen du er ute etter. Bred, smal, blank, svart, rett eller hjørne – du kan til og med velge en løsning hvor du ser tvers gjennom veggen.

- Varmefag har mange års erfaring og hjelper deg gjerne fra start og til den første vedkubben fyres opp i din nye peis, sier daglig leder Sindre Baardson i Varmefag.

La deg inspirere


Ta en tur innom din nærmeste varmespesialist og la deg inspirere av våre dyktige fagfolk.

- De vet hva de snakker om, og kan hjelpe deg å finne frem til den peisen som passer best inn hjemme hos deg, sier Baardson.

En mann leser bok foran peis, mens en kvinne legger på mer ved i peisen
Se alle våre peiser Se alle våre peisovner Finn din nærmeste forhandler

Du vil kanskje også like:

Gasspeis innsats som romdeler mellom stue og spisestue

Fyr i peisen med fjernkontroll

Virker det fristende å kunne fyre i peisen med et klikk på fjernkontrollen, i stedet for å plundre med papir, opptenningsved og tennbriketter? Da er gasspeis kanskje noe for deg.
Utekjøkken Fontana Doppio ved siden av et spisebord ute

Vi lager mer mat utendørs året rundt

Frisk luft er deilig uansett årstid. Det samme er opplevelsen av et måltid tilberedt utendørs, enten man bare griller pølser på bålet eller eksperimenterer som hobbykokk for å tilfredsstille ganen til familie og venner.
Peisinnsats brukt midt i rommet som romdeler på en hytte med utsikt mot fjellet

Få peisen tilpasset dine egne behov og ønsker

Midtpunkt eller veggpryd? En peisinnsats kan mures opp på forskjellige måter og tilpasses alle stuer. Du har også utallige varianter og størrelser du kan velge mellom – det er kun fantasien som setter grenser.