Peisprodusenten JC Bordelet leverer helt unike peiser

Peisene til JC Bordelet har i over 40 år blitt produsert i Frankrike med stolte håndverkstradisjoner, og har mottatt mange anerkjente priser for sin unike utforming. Fordelene med peisene fra den franske produsenten er at du får et produkt med fantastisk design, og du har mulighet til å se ilden hele veien rundt ovnen. Du kan stole på at alle peisene er av solid og godt håndverk og produsert i kvalitetsmaterialer. I tillegg er de en effektiv varmekilde i hjemmet ditt.


Hva gjør peisene fra JC Bordelet enestående?

Emil Fjellberg fra Varmefag i Drøbak har nylig bidratt til monteringen av en peis fra den franske produsenten i en hytte for Kvinnelig Studenters Idrettsforening i Nordmarka i Oslo.

Ifølge Emil er det flere grunner til det voksende engasjementet rundt disse ovnene.

-Det er jo først og fremst et dristig og annerledes design. Det tilfører noe i markedet som det finnes veldig lite av i Norge, og hele Skandinavia egentlig.

Han trekker også frem den høye kvaliteten som en viktig faktor for mange.

-Hver peis er håndlaget, slik at blant annet sliping av mønstre og målene er unike på hver eneste peis.

JC Bordelet er de eneste i bransjen i dag som kan tilby hele 180 RAL-farger og ulike finisher på peisene sine. Du kan med andre ord få en peis som er helt enestående med et slipemønster og farge ulik noen andre.

Du kan også velge mellom takhengt peis, vegghengt peis og om du vil ha med eller uten pidestall. Peisen blir spesiallaget etter mål til din stue.

Du får en peis som ikke bare er flott å se på, men som også gir deilig varme til hjemmet ditt.

" Hver peis er håndlaget, slik at blant annet sliping av mønstre og målene er unike på hver eneste peis. "

Inspirasjonsbilde av takhengt peis

Hvem passer en peis fra JC Bordelet for?

Skal vi tro Emil, så er dette en peis for alle som tør!

-Og så klart, du må våge å stikke deg litt ut. Det spiller ingen rolle om du vil ha peisen i hus, hytte eller leilighet, men størrelsen på rommet bør nok være av det rause slaget. I et stort rom kommer peisen best til sin rett, både som møbel og som varmekilde.

Noen av peisene er beregnet for ved og andre modeller for gass, så her er det også muligheter for å velge det man ønsker seg. Per i dag er det to modeller fra den franske produsenten som er typegodkjent i Norge;  Lea vedpeis og Eva gasspeis.

 

Inspirasjonsbilde av LEA 998 vedpeis

Lea 998 vedpeis

Den rentbrennende vedovnen Lea 998 er typegodkjent i Norge som lukket peis. Det vil si at det ikke er nødvendig med andre godkjenninger for å få en slik peis montert. Dette er en mindre peis som gjør et stort inntrykk. Med et design inspirert av en hengende lanterne, som gir innsyn til flammene fra alle sider blir en slik peis et naturlig samlingspunkt i hjemmet. Den gir en effektiv varme som kan fylle hele huset uten å ta opp for mye plass. Peisen kommer både som veggmontert, takhengt og frittstående på pidestall, i tillegg kan du velge mellom to typer glass og fire flotte standardfarger.

Inspirasjonsbilde av Eva 992 gasspeis

Eva 992 gasspeis

Gasspeisen Eva 992 er også typegodkjent, og også her kan du velge mellom en frittstående eller veggmontert modell. Denne peisen egner seg perfekt til kos. I tillegg trenger du ikke å tenke på å bære og oppbevare ved. En slik gasspeis gir umiddelbar flamme, og en behagelig og jevn varme som sprer seg gjennom hele hjemmet. Dette er en romantisk modell med rene linjer. I tillegg til de fire standardfargene, kan du fritt velge mellom 180 spesialfarger, og på den måten gjøre peisen enda mer enestående.


Selv om det enn så lenge kun er to typegodkjente peiser i Norge, er det mulig å søke kommunen om godkjenning for de andre modellene fra JC Bordelet. Dette kan din Varmefag-forhandler hjelpe deg med.

Dersom du er nysgjerrig på de andre modellene, eller ønsker mer informasjon og veiledning om de flotte designpeisene, se gjennom utvalget vårt på nettsiden eller ta turen innom din nærmeste varmefag-forhandler. Vi hjelper deg med gode råd!

Inspirasjonsbilde fra Skjelbreid Poirees hotell og konferanselokale

På Skjelbreid Poiree Lodge i Hålandsdalen, pryder en majestetisk peis fra JC Bordelet hotellets peisestue. Foto: Skjelbreid Poiree Lodge