Vedkurvene og peistilbehøret som løfter interiøret i hjemmet!

Når den kalde årstiden kommer og peissesongen er i gang, kommer også tiden for å gjøre plass til veden innendørs. Når vi oppbevarer veden inne i stuen, bringer vi inn et naturlig og organisk element som blir et dekorativt innslag i interiøret. 

Skrevet av: Ingrid Stieng , desember 2021.


Elegant vegghengt vedoppbevaring i stål som skaper et blikkfang i stua.

Illustrasjonsbilde av peis og Rais Woodwall vedoppbevaring i hjemmemiljø.

Stilig og funksjonell vedoppbevaring

Det er lite fristende å ta på sko for å løpe frem og tilbake til vedskjulet eller kjelleren i vinter, derfor ønsker de fleste å oppbevare litt ved i nærheten av ildstedet. Å oppbevare vedkubber i stua trenger ikke å gå på bekostning av interiøret. Varmefag tilbyr praktiske og stilige vedkurver og vedholdere som passer perfekt inn i stua og blir en del av interiøret. 

Vis frem veden med en vegghengt vedholder

Vedoppbevaring trenger heller ikke å ta mye plass. Med Rais Woodwall vegghengt får du en elegant løsning på å oppbevare veden. Veggholderen er i stål og skaper et naturlig blikkfang i stua. Denne finnes i både sort og hvit, og det minimalistiske designet står i tøff kontrast til den naturlige veden. Vedholderen kommer i tillegg i to ulike høyder, og dekker dine behov uansett om du trenger lite eller mye ved. 

Vedoppbevaring i tidløst design

Har du mer sansen for treverk i interiøret, kan Rais Woodframe vedoppbevaring være noe for deg. Treelementer i interiøret er en trend som har pågått i mange år, og er tidløst. I tillegg kan treverk være et hjemmekoselig element i interiøret. Velg mellom eik oljet i naturlig eller røkt nyanse. Denne modellen kan settes den veien du ønsker, henges på veggen, eller plasseres på gulvet. 

Rais Woodwall vegghengt i hjemmemiljø

Illustrasjonsbilde av peis og Rais Woodwall i hjemmemiljø.


Vedkurver i ulike utforminger

Rais Carry vedkurv - Varmefag

For interiørinteresserte kan den stilige Rais Carry vedkurven med sin skulpturelle form være det perfekte tilbehøret til peisen. Vedkurven vil passe i de fleste stuer og gir et unikt preg i interiøret. Vedkurven finnes i både svart og hvit. Håndtakene i konjakkfarget lær sørger for at kurven lett kan bæres for å fylle på med ved. 

 

Helmin stor vedkurv i grå filt | Varmefag

Helmin stor vedkurv i filt er en tidløs klassiker. Materialet sammen med treverket i veden skaper en lun og varm atmosfære. Denne vedholderen er både funksjonell og vakker å se på, med gode håndtak som gjør at det blir enkelt å frakte veden inn i stuen.

 

Termatech vedkurv i imitert skinn

Om du er i tvil, kan Termatech vedkurv i imitert skinn være et fint og budsjettvennlig alternativ. Vedkurven har et elegant design, og den kantete utformingen gir den et spennende preg som vil falle i smak hos de fleste. Den kommer i tillegg i nøytrale farger som grå, beige og svart, som gjør at den enkelt passer inn uten å gjøre for mye ut av seg. Håndtakene sørger for at vedkurven er lett å bære, og gjør det enkelt å hente ved. 

Helmin vedstabler I glass | Varmefag

Helmin vedstabler i glass skaper et unikt og elegant uttrykk. Dette er et stilig møbel som passer for alle som ønsker å oppbevare veden på en dekorativ måte. Vedstabelen er i herdet glass som gjør at det er både stabilt og trygt å oppbevare veden, og den tåler mye vekt. Kontrasten mellom glasset og veden fremhever det organiske i treet og skaper en stilig effekt, som kan passe inn i mange hjem. 


Rais Woodwall vegghengt i hjemmemiljø

Illustrasjonsbilde av peis og Rais Woodwall i hjemmemiljø.

Varmefag hjelper deg å finne riktig tilbehør 

Trenger du hjelp med å velge riktig vedoppbevaring til din peis, kan du besøke en av våre butikker eller klikke her for å se hele utvalget. Vi hjelper deg med tilbehøret til peisen, slik at du er klar til peiskosen og mange hyggelige stunder innendørs. 


Du vil kanskje også lese:


Bålpannen som gir deg kos uten røyk i øyne og på klær

Med en bålpanne i hagen skaper du et midtpunkt med magisk stemning – året rundt.

Unngå pipebrann med disse gode rådene. Se tegn og årsak!

På vinteren er det høysesong for pipebrann. Her kan du lese alt om hvordan pipebrann oppstår, hva som er klare tegn og ikke minst hvordan du kan unngå å få pipebrann hjemme hos deg. Varmefag gir deg rådene du trenger.