Napoleon Kullgrill NK-22CK-C PRO m/vogn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr5 999,-
  • ACCU-PROBE™ solid termometer og ventil i rustfritt stål
  • Kompakt kullgrill
  • Effektiv luftblanding med Air Controll

Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir effektiv luftgjennomstrømning og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. Grillinnsatsen kan snus i vognen for valgfritt venstre/ høyre sidebord. 38,6 kg.

Kullgrillen har Solid lokk og base i porselensemaljert stål og ACCU-PROBE™ solid termometer og ventil i rustfritt stål. Med de store bakhjulene gjør det grillen enkel å transporteres og hjulene i front kan låses. 

NB! I enkelte av våre butikker er griller bestillingsvare. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Rustfritt stål