Napoleon - Prestige 665 gassgrill i rustfritt stål

Fra31 999,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
5 brennere i rustfritt stål, infrarød sidebrenner ( SIZZLE ZONE™ ) og bakbrenner
Grillareal 94 x 46 cm - Jetfire™ tenningssystem
Wave™ 7.5Mm Rustfritt Stål og opptil 15 års begrenset garanti

Napoleon Prestige 665 i rustfritt såtl - perfekt for deg som griller mye og trenger stort grillareal.

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Det solide designet i rustfritt stål gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter. Dette er ikke «bare» en grill.

Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 94 x 46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Grill inntil 41 burgere på en gang.

Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din Napoleon Prestige P665 i mange år fremover!

EKSTRAUTSTYR:
Trekk til Napoleon Prestige 665

Rotisseriesett til Prestige 665

Tilbehør