Norsk Kleber - Marcello 120 hybrid for pellets og ved - klebersteinsovn med glassdør

Fra72 955,-
Billigste variant: 72 955,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 10KW
Energiklasse: A+ - Virkningsgrad: 82%
Mål i cm: H:120, B:55, D:48

Marcello er en elegant peisovn i kleberstein. Størrelsen og formen på vedovnen gjør at den kan plasseres i de fleste hjem, og den har et moderne preg. Ovnen er preget av stein, glass og rene linjer slik at de gamle prinsippene om å holde på varmen, uten at ovnen blir for stor, blir forent med moderne designønsker. Høyde er 100 cm og den finnes også med høyde 140 cm. Peisovnen kan plasseres på skrå i et hjørne, ved en vegg eller midt i rommet. Den kan bli levert med røykutgang bak, side eller på topp. Leveres med sort dør som kan hengsles om. Kan kobles til friskluftskanal.

 

Unik BluComb pelletsbrenner integrert

Denne brenneren er enkel i bruk, krever ikke strøm og har en ultraren forbrenning. Pellets lages av restproduktene fra treindustrien og avfallet etter fyringen er biokull som er ypperlig for bruk i forbedring av jordsmonn. Pelletsbrenningen gir dessuten et flott flammebilde så du fremdeles kan nyte peiskosen. Siden den ikke har bevegelige deler har den også svært lang levetid og 10 års garanti. Du kan se mer om hvordan BluCombs pelletsbrenner fungerer her.

Ønsker du å brenne ved? Da er det bare å legge bunnforingsplaten over brenneren.

 

Hva gjør ekte klebersteinsovner unike?

  • Optimal varmelagring, slik at varmen spres fra bålet over mange timer.
  • En behagelig strålingsvarme, grunnet nettopp den varmelagringen i klebersteinen, en varme som blir utstrålt som fra en kveldssol lenge etter at bålet er slukket.
  • Et godt inneklima siden det ikke finnes glohete metallflater hvorpå partikler fra luften blir forbrent.
  • God fyringsøkonomi, i praksis forbruker man gjerne halvparten så lite ved som ved en støpejerns- eller stålovn.

Den gode varmen som er lagret i steinen stråles ut over mange timer som infrarødstråling, en lun og god varme, akkurat som en kveldssol.

Tilbehør