Gabriel Borgholm Kakkelovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr110 000,-
  • Klassisk rektangulær kakkelovn
  • Avgir varme i opptil ett døgn
  • Tilpass høyde, farge og dekor
  • Pristillegg for frakt vil tilkomme

Borgholm-modellen er inspirert av de eldre bygningene i bylandsbyene på Öland og de attraktive formene i landskapet. En kakkelovn med krone som har rene, klassiske linjer.

For oss er kakkelovnen så mye mer enn en peis og varmekilde. Det er et staselig møbel, som vil skape trivsel i hjemmet ditt ved å spre behagelig varme og lys fra bålets flammende flammer i generasjoner. En kakkelovn fra Gabriel er tidløst vakker samtidig som den oppfyller moderne krav til effektivitet og funksjon.

 

Våre kakkelovner produseres for hånd i Timmernabben helt etter dine ønsker.

Alle klassiske kakkelovner fra Gabriel leveres som standard med brennkammer med konveksjonsluft og messingdører, men har mange muligheter for å skreddersy ovnen tilpasset dine ønsker. Prisen gjengitt er for standardmodell, men du kan tilpasse høyde, farge og dekor. Kontakt din lokale butikk for alle varianter og tilpasninger.

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Hvit
Vekt (kg): 1400
Høyde (mm): 2350
Dybde (mm): 600
Bredde (mm): 960
Effekt nominell (kW): 4.5
Virkningsgrad (%): 92.4
Røykuttak: Topp, bak
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter