HWAM 3740c svart peisovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr27 995,-
Billigste variant: kr27 995,-
Produktet kommer i flere varianter:
  • Slank peisovn
  • Velg mellom Autopilot eller SmartControl
  • To ulike høyder

Med HWAM 3700-serien har designerne skapt en slank peisovn med et formspråk som minner om slanke søyler. Serien er tilgjengelig med det klassiske HWAM-håndtaket eller med en ny type håndtak som er integrert i designet til peisovnen, noe som gir et rolig og helhetlig inntrykk. Øverst på peisovnen har designerne laget en konveksjonsrille som understreker den slanke formen og det stilrene uttrykket til ovnen. Hvis peisovnen skal kobles til med røykavgang bak, leveres den med en gjennomgående lukket topplate som understreker den stilrene looken.

HWAM 3700-serien består av to modeller i to forskjellige høyder. Modellene finnes i svart og grått, og enten med en moderne glassdør eller klassisk støpejernsdør. HWAM 3700-serien er tilgjengelig med to ulike systemer til styringen av luftreguleringen. Enten den mekaniske løsningen HWAM® Autopilot™, eller den elektroniske løsningen HWAM® SmartControl™. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Vekt (kg): 104
Høyde (mm): 1025
Dybde (mm): 375
Bredde (mm): 499
Effekt nominell (kW): 4.5
Effekt min (kW): 2
Effekt maks (kW): 7
Virkningsgrad (%): 78
Energimerke: A

Ofte kjøpt sammen med