Gabriel Duvemåla Kakkelovn Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr106 000,-
  • Klassisk rund kakkelovn
  • Avgir varme i opptil ett døgn
  • Tilpass høyde, farge og dekor
  • Pristillegg for frakt vil tilkomme

De rene linjene med inspirasjon fra smålandske gårder og husmannsplasser gjør at Duvemåla passer inn i de fleste interiørmiljøer.

Med sitt vakre formspråk og det beroligende lyset fra bålet, skaper en kakkelovn en fantastisk atmosfære i hjemmet ditt.

Kakkelovnene fra Gabriel kombinerer moderne forbrenningsteknologi med det geniale designet til den antikke kakkelovnen. Sluttproduktet er en peis med lave utslippsnivåer og uslåelig effektivitet.

 

Duvemåla er laget for hånd i Timmernabben helt unik for deg. Alle klassiske kakkelovner fra Gabriel leveres som standard med brennkammer med konveksjonsluft og messingdører, men har mange muligheter for å skreddersy ovnen tilpasset dine ønsker. Prisen gjengitt er for standardmodell, men du kan tilpasse høyde, farge og dekor. Kontakt din lokale butikk for alle varianter og tilpasninger. 

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Hvit
Vekt (kg): 1300
Høyde (mm): 2290
Dybde (mm): 770
Bredde (mm): 770
Effekt nominell (kW): 4.5
Virkningsgrad (%): 92.4
Røykuttak: Topp, bak
Energimerke: A+

Nedlastbare dokumenter

Ofte kjøpt sammen med