Spin lykt svart Omtale dette produktet

Klikk for større bilde

Fra kr1 499,-
  • Spinnende flammer gir lekkert lysspill
  • Bordlykt i to ulike størrelser
  • Brenntid 60-80 min

SPIN - en magisk flammevirvel. Finnes det noe koseligere enn å samles med venner og familie rundt levende bål på terrassen, balkongen, i hagen eller innendørs? Med ild blir alt enda vakrere, koseligere og mer hjertevarmende. SPIN bringer hygge og en fengslende magi til deg og dine kjære med sitt unike flammespill. Nyt varmen fra flammevirvelen og bli trollbundet av den 500 % forstørrede flammen som skapes ved hjelp av flammerotasjon og konveksjonskraft. 

Hell biogel i påfyllingsbeholderen *, sett beholderen inn i basen og slå på. Sett deretter på glassylinderen, som er laget av høykvalitets borosilikatglass. * Merk: Kun biogel fra höfats kan brukes.

SPIN er tilgjengelig i rustfritt stål, messing-look og svart, og finnes i to størrelser. SPIN 120 har en brenntid på ca. 80 minutter og SPIN 90 har en brenntid på ca. 60 minutter. Ønsker du å slukke SPIN, kan du sette det medfølgende dekselet på glasssylinderen og flammen slukker i løpet av noen sekunder. 

SPIN 90 fra 1499,-
SPIN 120 fra 1999.-

Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Kontakt din nærmeste butikk for pris på det konkrete produktet du ønsker deg.

Share:

Spesifikasjoner

Farge: Svart
Høyde (mm): 90