Brunner - BSO 05 umalt elementpeis med vannkappe - tunnel med gjennomsyn

Fra232 900,-
Billigste variant: 232 900,-
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt:12KW
Energiklasse: A+
Varmelagrende

BSO 05 er en elementpeis med et stort vindu mot flammene som gir maksimal peiskos.

Denne peisen har vannkappe som bruker deler av energien fra bålet til oppvarming av vanntilførsel hjemmets vannbårne system. Av ovnens nominelle effekt på 12kW går 5kW til å varme opp rommet gjennom strålevarme fra fyringskammeret mens 7kW går til oppvarming av varmtvann som sendes til husets akkumulatortank. 

Med denne modellen kommer egen elektronisk styring for ekstern lufttilførsel. Med denne kan du regulere slik at peisen alltid brenner optimalt.

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.

Tilbehør