Contura - 620T Style vedovn med klebersteinsomramming

Fra49 900,-
Billigste variant: 49 900,-
På lager
Få råd og veiledning før du skal kjøpe: Send forespørsel
Maks varmeeffekt: 9KW
Energiklasse: A+ - Virkningsgrad: 86%
Mål i cm: H:129, B:58, D:51.5

Den populære Contura 600-serien har nå fått en oppgradering med nytt design og mange nye funksjoner. Contura 620T Style har omramming i kleberstein. Velger du frontdeksel over brennkammeret har du muilghet til å velge varmemagasin og dermed få enda mer varme. Brennkammeret har fått en ny, penere og mer strømlinjeformet utforming som gjør at varmen som stråler ut fra ovnen får en jevnere spredning. Peisovnen er utstyrt med et diskret håndtak som ikke blir varmt under fyring.Peisovnen har en flott forbrenning og det finnes mange tilvalg. Velg åpent vedrom eller dør, frontdeksel eller varmehylle over døren samt tilbehør som varmemagasin, kokeplate og vifte. Peisovnen er også utstyrt med topp moderne funskjoner som automatisk start, boost-funksjon og stille askeskuff.


ASF Automatic Start function
Er en funksjon som automatisk regulerer opptenningsluften gjennom risten. Det innebærer at døren kan lukkes samtidig som opptenningsilden tennes, og ovnen blir dermed helt uavhengig av romluften. Og selvsagt er det betryggende ikke å måtte gå fra ovnen med åpen dør under pptenning. Også perfekt i moderne hus med undertrykk.

RBF Refueling Boost Function
Med boost-funksjonen kan du ”redde” en glo som nesten har sloknet. Du åpner bare venstre håndtak, så kommer det inn ny oksygen fra undersiden og får fart i gloen, slik at du kan antenne ny ved. Etter en kort stund kan du igjen nyte deilig ild og varme.

SSA Silent Sliding Ashtray
Contura 600 Style har utformet en ny askeskuff som glir stille og mykt ved tømming, takket være design og dempefunksjon.

Ønsker du veiledning til å finne Contura peisen som passer best i ditt hjem? Test ovnsvelgeren til Contura.  

Tilbehør