Piperehabilitering

Skal du tilkople ny peis eller ovn, eller har du sett skader på pipen? Da bør du kontakte oss i Varmefag for en sjekk. "Å kjøpe en ny peis til en pipe som ikke fungerer, er som å kjøpe ny bil med utslitt motor", sier ­Anders Evensen, fagansvarlig hos ­Varmefag Halden.
To menn som jobber med piperehabilitering på tak

Sikre brannsikkerhet

– En pipe som er defekt vil ofte gi dårlig trekk. Dermed vil du få problemer med å få fyr og fyre riktig, fortsetter den erfarne montøren. Han har utført en rekke pipe­rehabiliteringer for fornøyde kunder.

"Piperehabilitering utføres på en sikker og enkel måte av fagpersoner, og er langt billigere og mer renslig enn å bygge ny pipe."

Støver ikke ned huset

– Piperehabilitering utføres på en sikker og enkel måte av fagpersoner, og er langt billigere og mer renslig enn å bygge ny pipe. Varmefag leverer et velutprøvd og komplett system i høyeste kvalitet fra Helmin. Alle deler er produsert i solid rustfritt stål med lang holdbarhet, sier Evensen.

Smart å sjekke nå

Det kan være smart å sjekke pipen nå, slik at en eventuell rehabilitering kan tas før fyringssesongen setter inn. Kontakt derfor din nærmeste Varmefagbutikk eller feieren nå, dersom du er usikker på om pipa fortsatt holder mål, avslutter Evensen.