Spar opptil 40% av oppvarmingskostnadene


En luft til luft varmepumpe er en investering få angrer på. Dersom man hovedsaklig varmer opp en gjennomsnittlig stor bolig med panelovner vil man ved å montere en varmepumpe kunne spare inntil 40 % av fyringskostnadene. Dette vil si at man har spart inn kostnaden på varmepumpen på 3-4 år.

En varmepumpe gir jevn og behagelig innetemperatur i tillegg til å forbedre luftkvaliteten, noe som er bra for alle som bor i huset, men spesielt om man har allergier eller astma. At man i tillegg bidrar til lavere Co2 utslipp ved å redusere strømforbruket er ren bonus!

Om sommeren fungerer varmepumpen som aircondition og kjøler ned inneluften.

For å velge riktig varmepumpe er det viktig at man tar nødvendige hensyn. Som f.eks. hvor stor boligen den skal varme opp er og hvordan vintertemperaturene er i området der du bor. Det er også viktig å plassere varmepumpen på riktig plass i huset så man får mest mulig effekt av den.

Vi fører varmepumper fra kvalitetsleverandøren Toshiba. Dette er varmepumper som er laget spesielt for det nordiske klimaet og vi har varmepumper som egner seg både for tørt innlandsklima og fuktigere kystklima.

Vil du se hvor mye du kan spare på å installere en varmepumpe kan du bruke Toshibas sparekalulator