Uansett hva som skjer ute - har du perfekt temperatur inne

Med en Toshiba varmepumpe får du jevn innetemperatur hele året og du kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40%.
Svart varmepumpe som henger på veggen i stua

Jevn innetemperatur gjennom fyringssesongen

Med en Toshiba varmepumpe kan du nyte jevn innetemperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og tilsvarende lav effekt i de milde periodene vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og strømforbruk.  

Rent og sunt inneklima

Inneluft inneholder ofte store mengder partikler som støv, pollen og bakterier. Dette kan være usunt, spesielt for alle som plages av astma og allergi. Toshibas Daiseikai-varmepumper har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og som fjerner partikler som støv og pollen.

"Airmove er i stand til å sirkulere luften på riktig måte slik at du får en jevn fordeling av temperaturen i hele huset."

Grå varmepumpe som henger på veggen i stue

Bruk varmepumpen som aircondition

På varme sommerdager kan alle Toshibas varmepumper brukes som aircondition. En Toshiba varmepumpe svaler inneluften på varme sommerdager og gir en komfortabel innetemperatur du faktisk kan unne deg.

Spar opptil 40% av oppvarmingskostnadene

En luft til luft varmepumpe er en investering få angrer på. Dersom man hovedsaklig varmer opp en gjennomsnittlig stor bolig med panelovner vil man ved å montere en varmepumpe kunne spare inntil 40 % av fyringskostnadene. Dette vil si at man har spart inn kostnaden på varmepumpen på 3-4 år.

Finn nærmeste butikk Se alle våre peisovner Les mer fra Inspirasjon

Du vil kanskje også like:

Toshiba varmepumpe som henger i spisestue

Spar opptil 40% av oppvarmingskostnadene

En luft til luft varmepumpe er en investering få angrer på. Dersom man hovedsaklig varmer opp en gjennomsnittlig stor bolig med panelovner vil man ved å montere en varmepumpe kunne spare inntil 40 % av fyringskostnadene.
Kvinne som ser over strømregning foran pc

12 tips til lavere strømregning

Strømprisene i Norge har vært unormalt høye. Få 12 tips til lavere strømregning her som plutselig har blitt gull verdt.
Spørsmålstegn på treverk

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på ta kontakt med din lokale Varmefag-butikk.